Головне

Австрія – Польща: післяматчеві коментарі тренерів

13.06.2008 01:19 377 0
Головний тренер збірної Австрії Йозеф Хікерсбергер:

"Самовіддача нашої команди знову була чудовою. Футболісти грали з величезною пристрастю. Ми знали, що в поляків сильна збірна, але в першому таймі мої підопічні повинні були вести в два м'ячі. На жаль, не забили. Команда змогла оправитися від пропущеного гола і зрівняти рахунок.

Пропущений гол з офсайду і наш м'яч з пенальті з позиції тренера, я коментувати не можу. Футбол не завжди справедливий - якщо арбітр приймає рішення, на полі він Бог.

У матчі з Німеччиною ми побачимо, чи вистачить нам цієї гри для того щоб пройти далі"

Головний тренер збірної Польщі Лео Бенхаккер:

"Перед турніром ми подивилися DVD, де було показано, що можна робити в штрафній площі, а що не можна. Бачили, на що судді звертають особливу увагу, за що призначають пенальті.

Усе почалося зі штрафного удару. Нормального штрафного удару. Але виявилося, що його потрібно повторити. Потім футболісти штовхалися в штрафній так, як це звичайно і буває. Але арбітр захотів показати себе важливою людиною і вказав на 11 метрів. Я у футболі 43 роки, багато чого побачив, у мене ніколи не було проблем із суддями. Але того, що сталося сьогодні, не розумію. Прошу мені пояснити: кому вигідно, щоб ми не вийшли з групи? Набагато легше було пережити поразку від німців. У тій зустрічі суперник забив два голи. Тут же в нас украли те, що ми заслужили.

Не вірю у вихід у чвертьфінал. Занадто багато чого для цього повинно збігтися, - наводить слова тренера Sport.pl.

Коментарі ()