Головне

Румуни обіцяють італійцям пекло

11.06.2008 13:59 212 0
Капітан збірної Румунії Крістіан Ківу обіцяє створити чинним чемпіонам світу збірній Італії багато проблем під час п'ятничного матчу.

- Ми перетворимо їх життя на пекло. Вони прийдуть до нас, і їх життя одразу стане важким, - розповів Ківу агентству Reuters на своїй тренувальній базі.

У першому тури румуни провели безгольовий матч проти французів, тоді як італійців розбили голландці з рахунком 3-0. Але румун не бачить нічого дивного у поразці італійців.

- Італія залишається чемпіоном світу і дуже сильною командою. Вони програли, але не можна сказати, що вони слабка команда. У кожного можуть бути погані дні.

Півзахисник збірної виступає за міланський „Інтер", але стверджує, що головний тренер не звертався до нього з проханням розповісти про гравців, яких він знає найкраще.

- Що ще можна додати до опису Італії? Всі знають Італію. Я не даватиму порад. У нас є тренер, який дуже добре обізнаний з гравцями італійської збірної. Він переконаний, що ми добре підготовлені.

Під час гри з французами команда не відзначилася створенням багатьох моментів у воріт суперника, й тепер фани очікують більшого від гри з італійцями.

- Звичайно нам потрібно спробувати створити більше моментів. Але у нас є план на гру, і основний його пріоритет - не пропустити першими. Ми мусимо бути надобережними.

Коментарі ()