Головне

Петріч готовий до німецького тиску

11.06.2008 11:09 275 0
Петріч готовий до німецького тиску
Младен Петріч в очікуванні величезного тиску під час гри зі збірною Німеччини. Але також сподівається, що хорвати здатні шокувати суперника, як це вони зробили під час Кубку світу 1998 року в Франції.

27-річний форвард дортмундської "Боруссії" важко працював під час першої гри проти австрійців, але певно через травму спини, яку він отримав наприкінці  сезону, виглядав у матчі не зовсім переконливо. Проте нападник сподівається відновитися до гри з  Німеччиною. Щодо тієї пам'ятної перемоги 3-2 проти збірної Англії під час останнього відбіркового матчу Євро 2008 Петріч наголосив.

- Це була одна з найважливіших ігор для нас, тому що ми довели в першу чергу самі собі, що така невелика країна як Хорватія може перемагати такі команди як збірна Англії, з усіма її сильними гравцями. Це був надзвичайно величезний поштовх для нас, особливо для мене мій гол дуже багато значить для мене. Якщо не найважливіший, то один із найголовніших голів у моїй кар'єрі.

- Мені подобається, коли люди багато очікують від мене. Це позитивно на мене впливає. Я не думаю про це як про тиск, тому що це доводить те, що я добрий гравець, і досяг достатньо високого рівня. Я у гарній формі, впевнений у своїх силах і зможу показати це.

- Німеччина завжди фаворит, і не лише в групі. Можливо наша остання гра на груповій стадії стане вирішальною щодо виходу до чвертьфіналі, але сподіваюся вирішити це питання ще до тієї гри. Ми відчуваємо свою силу та здатність обіграти будь-яку команду.

Хорвати шокували збірну Німеччини, обігравши їх у Ліоні 1998 року з рахунком 3-0. За ту збірну тоді виступали Славен Біліч, Альоша Асановіч, Роберт Просінечкі та Мар'ян Мрміч.

Петріч відмічає, що їх досвід стане ключовим.

- Звичайно вони відчувають натхнення. Їх досвід є визначальним, а результати великими. Ми багато чого у них навчилися, і хочемо бути такими ж успішними як і вони 10 років тому.

[L]www.goal.com

Коментарі ()