Головне

Греція – Швеція: післяматчеві коментарі

11.06.2008 09:07 342 0
Головний тренер збірної Швеції Ларс Лагербек:

"Гравці виконали чудову роботу. Греція - дуже міцна команда і довелося попрацювати, щоб перемогти. Суперник був сильний фізично і технічний, футболісти чекали важкої гри.

Ми знали, що дуже важливо виграти стартовий матч і зуміли зробити це. Нам необхідно набрати мінімум чотири очки, і тепер наші шанси вище, ніж до матчу.

В обороні виглядали дуже впевнено. Греки - надзвичайно небезпечна команда, особливо на стандартах, але нам вдалося відмінно оборонятися. Уся команда відіграла добре. Не ідеально, але близько до цього".

Головний тренер збірної Греції Отто Рехагель:

"У нас були проблеми з грою в обороні. Деякі гравці не показали тієї гри, що від них чекали. Перший тайм закінчився в рівній боротьбі й у нас був шанс виграти гру. Однак, ми повинні визнати, що шведи були сильніше нас у персональних мікромоментах.

Усе просто, задача виходу з групи вирішиться в наступних двох матчах, але якщо ми будемо грати також як сьогодні, то це буде дуже складна задача. Якби ми грали в першому таймі також як у другому, то підсумковий рахунок був би 5:0 на користь збірної Швеції".  

www.gazeta.ru

Коментарі ()