Головне

Донадоні готовий перемогти свого друга Ван Бастена

08.06.2008 18:52 166 0
Головний тренер збірної Італії Роберто Донадоні напередодні стартового матчу чемпіонату Європи з командою Голландії згадав про часи, коли він разом з наставником голландців Марко ван Бастеном виступав за італійський "Мілан".

"За останні кілька років ми часто перетиналися з наставником голландців Марко ван Бастеном, - наводить слова Донадоні офіційний сайт турніру.

"Ми зустрічалися приблизно двічі на рік або близько цього. Наша дружба почалася ще під час виступів за "Мілан". Ми знаємо, що це буде важливий матч. Коли ми побачимося, обов'язково пожмемо один одному руки, як старі друзі, а потім кожний з нас постарається переграти колегу. Поза всяким сумнівом, у нас були чудові вчителі, в яких ми багато чого почерпнули.

Ми придбали багатий досвід, виступаючи за таку велику команду, як "Мілан". Цей досвід нам виразно дуже допоміг. Люди, що навчали нас, повинні випробувати задоволення. Я багато чого взяв у Саккі, Капелло й інших наставників. Зараз я сподіваюся передати всі ці знання гравцям. У нашій групі зібрані тільки гарні команди. Кожна з них витримала непросту боротьбу в кваліфікації. У всіх команд є потенціал для того, щоб досягти успіху.

Ми розуміємо, що вони здатні доставити нам проблеми, але нам теж це під силу. Необхідно продемонструвати свої кращі якості. Те ж саме постараються зробити і наші суперники. Кожна з команд вірить, що в неї вистачить майстерності, щоб переграти опонента."

www.sportbox.ru

Коментарі ()