Головне

Дворазовий чемпіон світу тренуватиметься в українця

08.06.2008 16:25 119 0

Двократний чемпіон світу Стефан Ламбьєль залишив свого тренера Пітера Грюттера, з яким працював багато років, і має намір готуватися до нового сезону під керівництвом олімпійського чемпіона-92, українського фахівця Віктора Петренко.

"Ламбьель дійсно приїжджав до мене і тренувався на нашому катку трохи більше тижня", - підтвердив Петренко. - Він не приховував, що шукає нового тренера і хоче знайти фахівця, з яким йому було б комфортно працювати".

"Ніяких планів щодо спільної роботи ми не будували - займалися різноманітними технічними вправами, зокрема пов'язаними з технікою стрибків. В найближчі дні Ламбьєль повинен поінформувати мене про своє рішення, і вже тоді, якщо наша співпраця складеться, ми почнемо працювати серйозніше", - зазначив Віктор.

На питання, наскільки складною може опинитися робота відразу з двома фігуристами високого рівня (Петренко активно допомагає своєму наставникові Галині Змієвській в заняттях з неодноразовим чемпіоном США Джоні Вейром), тренер сказав, що таке суперництво не заважає, а навпаки, повідомляє www.sports.ru.

Коментарі ()