Головне

Анфіса Чехова знає рецепт вдалого виступу збірної Росії: ніякого сексу...

06.06.2008 12:11 356 0
Відома телеведуча Анфіса Чехова знає секрет перемог на чемпіонаті Європи в Австрії і Швейцарії. Одним з головних факторів, що зіграє на користь збірної Росії на Євро-2008, повинно стати... повне стримування від сексу.

"Я не велика аматорка футболу, але на час настільки великих турнірів як чемпіонат Європи всідаюся, як і вся країна, біля екрана. Дивлюся, щоправда, більше не на футбол, а на футболістів.... Це адже особливо цікаво, - зізналася одна з головних експертів в області сексу на російському телебаченні Sportbox.ru.

"Узагалі, найбільш захоплююче у футболі для мене - це серія пенальті, і я завжди чекаю її з особливим нетерпінням. Заради цього, можна сказати, я взагалі іноді дивлюся всю гру. Мене залучають не командні гравці, а особистості, і саме під час 11-метрових ударів ці особистості себе проявляють.

Насамперед, звичайно, це воротарі. Може, тому два моїх улюблених футболісти в збірній Росії - голкіпери. Ігор Акінфеєв і темненький, кучерявенький... Габулов. Від їхньої гри я одержую особливе задоволення.

Знаю, що серед тренерів є прихильники двох теорій. Одні жорстко забороняють своїм підопічним перед важливими матчами займатися сексом, а інші навіть дозволяють їм жити з дружинами, подругами або коханками... Отож я упевнена, що перші досягають зі своїми гравцями набагато більшого. Секс віднімає занадто багато енергії у футболістів, але ж вони повинні витрачати її на поле, а не в ліжку.

Тому, будь моя воля, я б заборонила футболістам займатися сексом ще за тиждень до початку Євро. Причому, будь-яким сексом. Самим із собою, у тому числі. Як це контролювати? Повісити камери спостереження на базі, у номерах. Як у реаліті-шоу. А лікарі нехай намазують гравцям руки на ніч червоним перцем. Жорстко? Я знаю. Але, можливо, цієї саме те, що принесе збірній Росії перемогу на чемпіонаті Європи!

Повинні заохочувати свою половину і дами футболістів. Скажемо, приблизно так: "Не виграєш - на мене можеш не дивитися, виграєш - отримаєш таке!" Адже усім відомо, що фактор стимулювання грає в нашому житті дуже велике значення.

Узагалі ж, таке відчуття, що цього року зірки розташувалися якось особливо вдало для Росії. У баскетболі наші перемогли, "Зеніт" виграв Кубок, хокеїсти стали чемпіонами світу. Ну, і Білан взяв "Евробачення". Це - рік Росії, і, сподіваюся, наші футболісти це зайвий раз підтвердять.

Коментарі ()