Головне

Поляки звинувачують Німеччину у змові з Австрією

06.06.2008 09:43 279 0
Польська преса продовжує цькування збірної Німеччини, її футболістів і тренера.

Слідом за опублікуванням газетою Super Express скандального колажу: тренер польської збірної тримає в руках голови Міхаеля Баллака і Йоргена Лева, сьогодні інше видання Речі Посполитой Fakt виступило з новими немислимими і скандальними обвинуваченнями на адресу збірної сусідньої держави. Воно обвинувачує німців у змові проти поляків і в "договорняку", яким повинний стати останній матч у підгрупі проти австрійців.

Зокрема, Fakt пише: "Скандал! Наші суперники не приховують того, що можуть домовитися про результат очної зустрічі. Така змова не є для нас несподіванкою".

Газета стверджує, що німці готові продати гру південним сусідам, щоб не випустити з підгрупи сусідів східних : "Тренерові збірної Польщі відомо про подібні чутки: якщо збірній Німеччини вдасться виграти першу зустріч у поляків, то потім вони без проблем домовляться з австрійцями".

Як підтвердження своїх аргументів, Fakt наводить приклад "договірного матчу" між німцями й австрійцями на ЧС-82.

У відношенні газети Fakt цікавий наступний факт: видання багате антинімецькими ескападами видає польська філія берлінського видавничого будинку Axel Springer.

Крім того, польські фанати розгорнули цькування гравців збірної Німеччини в Інтернеті. Зокрема, вони залишають образливі записи в "гостьовій книзі" сайту нападника збірної Німеччини Мирослава Клозе, який народився в Польщі. Футболіста обвинувачують у відмові від польських коренів.

Коментарі ()