Головне

Принциповий для українки матч за звання чемпіонки світу відбудеться за будь-яких умов

29.05.2008 19:26 388 0

Міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко підтримає проведення матчу за звання чемпіонки світу з міжнародних шашок між українкою

Дарія Ткаченко. Фото сайту "Укршашки"
та росіянкою Тамарою Тансиккужиною, що відбудеться у Дніпродзержинську з 12 по 19 червня 2008 року.

"Дарія - це українській геній шашок-100. А її поєдинки з Тамарою Тансиккужиною давно отримали статус принципових", - зазначив міністр.

Юрій Павленко нагадав, що у жовтні 2006 року  Міністерство не лише організувало матч, а й вручило Дарії символічну корону. "Якщо була можливість, я заїжджав до зали дізнатись, як успіхи нашої чемпіонки. Якщо був у себе в кабінеті - слідкував через Інтернет за онлайн-трансляцією", - розповів Павленко.

 

Цього року Мінсім'ямолодьспорт планує провести матч на високому організаційному рівні, щоб Дарія думала лише про власну підготовку. Єдине питання, яке потребує вирішення - це призовий фонд. Його розмір визначений, а завдання знайти спонсора було поставлено перед Федерацією шашок України. "На жаль, Федерація поставилась до цього матчу безвідповідально. Якщо керівництво Федерації найближчим часом не виконає цього завдання, тоді я жорстко поставлю питання про їхню подальшу долю. Що стосується самого матчу, обіцяю: він буде проведений за будь-яких умов", - наголосив міністр.

 Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту

Коментарі ()