Головне

В чому українські вболівальники поїдуть до Пекіну. Фото

28.05.2008 20:01 947 0
В чому українські вболівальники поїдуть до Пекіну. Фото
 

У вівторок команда уболівальників української Національної збірної на Іграх XXIX Олімпіади вперше отримала свою форму.

Рівно місяць тому Національний олімпійський комітет спільно з генеральним спонсором НОК і мобільним оператором Олімпійської збірної України компанією "МТС" оголосили конкурс серед вітчизняних дизайнерів на створення одягу для фанів, повідомляє сайт НОК.

Свої моделі на конкурс представили відомі дизайнери Андре Тан, Олексій Залевський, Олександр Васильєв, Олена Даць та інші.

Поважне журі у складі президента НОК Сергія Бубки, генерального директора МТС-Україна Андрія Дубовскова, директора з маркетингу МТС-України Василя Лацанича, начальника відділу по зв'язкам з громадськістю МТС-України Вікторії Рубан, президента благодійного фонду "Обдаровані діти - майбутнє України" Влади Литовчено, головного редактора журналу "Elle" Нани Морозової, представників засобів масової інформації та гостей обирали переможця.

Перед гостями окрім професійних моделей дефілювали і аматори цієї справи - спортсмени, які досить впевнено трималися на подіумі та отримували гучні оплески після кожного виходу.

Бронзові призери Олімпійських ігор Олександр Крикун (метання молоту), Анна Сорокіна (стрибки у воду), Сергій Гринь (академічне веслування), чемпіонка Європи Тетяна Колесникова (академічне веслування), учасник III Олімпіад Роман Вірастюк (штовхання ядра) - перші щасливчики, яким вдалося приміряти форму для уболівальників.

Перемогу у дизайнерському конкурсі здобув Олексій Залевський, який і отримає від компанії МТС замовлення на виготовлення форми і аксесуарів для групи українських уболівальників. У своїй роботі він використав кольори національного прапора та український орнамент.

"Приємно, що саме діюча спортсменка, якій вже через декілька місяців виступати на Олімпійських іграх, була одягнута у футболку переможця", - підкреслив після церемонії нагородження президент НОК Сергій Бубка.

"Думаю, що наші уболівальники з задоволенням вдягатимуть цей чудовий екземпляр. За можливості і я приєднаюсь до них", - додав він.

"Ми сподіваємось, що яскрава підтримка уболівальників зможе допомогти нашим спортсменам досягти Олімпійських перемог", - зазначив генеральний директор МТС-Украина Андрій Дубовсков.

У скільки обійдеться такий прикид для вболівальників сайт НОК не уточнює.

Всі фото з сайту НОК

Коментарі ()