Головне

Федоришина названо найкращим спортсменом квітня

05.05.2008 16:09 110 0

Експертна комісія Національного олімпійського комітету з визначення найкращого спортсмена та тренера місяця підбила підсумки спортивного квітня.

За рішенням Комісії найкращим спортсменом визнано чемпіона Європи з вільної боротьби Василя Федоришина (до 66 кг), а найкращим тренером - наставника борця Ігоря Барну. Здобуття "золота" в фінському Тампере дозволило лауреату квітня вибороти право участі на Олімпійських іграх в Пекіні. Василь Федоришин вже третій рік поспіль утримує право найсильнішого борця континенту.

Експерти відзначили вагомі досягнення цілого ряду спортсменів, які тріумфували на континентальних першостях в олімпійських номерах програми. Так, на чемпіонаті Європи з боротьби греко-римським стилем перемогою відзначився Армен Варданян (до 66 кг), а на першості континенту з важкої атлетики золоті нагороди вибороли Наталія Троценко (53 кг) та Ольга Коробка (+75 кг).

НОК України з листопада 2005 року щомісяця визначає найкращого спортсмена, а починаючи з січня 2007-ого вшановує і найкращого тренера. Наприкінці року Національний олімпійський комітет визначатиме найкращого спортсмена і тренера року.

НОК України

Коментарі ()