Головне

Завершено перший етап підготовки збірної. Попереду - Хабаровськ!

01.04.2008 19:56 176 0

Повторним контрольним поєдинком проти нижегородського "Торпедо" національна збірна України підвела риску під "київським" етапом завершального учбово-тренувального збору напередодні старту у Саппоро.

Збірна України - "Торпедо" (Нижній Новгород) - 2:2 (0:0, 1:0, 1:2)
1 квітня. Бровари. Льодова арена "Термінал", 150 глядачів.
Арбітр: Лускань (Україна).
Україна: Федоров. Кліментьев - Наваренко, Савицький - Благой, Ісаенко - Срюбко,  Побєдоносцев - Вол.Алексюк. Литвиненко - Варламов - Касянчук, Семенченко - Олецкий - Цируль, Дяченко - Караульщук - Матвійчук, Карлов - С. Черненко - Харченко, Доніка, Яковенко.
Шайби: 1:0 - Дяченко (Матвійчук, Срюбко, 30:00). 1:1 - Косоуров (Маригин, Мамашев, 49:49). 2:1 - Касянчук (Варламов, Литвиненко, 52:28). 2:2 - Саюстов (Шалдибін, Буцаєв, 59:38).
Голкіпери : Федоров  - Царев (59:30 - 59:38).
Штраф: 6 - 6.
Більшість: 3 (0) - 3 (0).

Після матчу відбулася прес-конференція керівного складу національної збірної України, присвячена завершенню підготовки нашої команди у Броварах.

Вадим Сисюк, віце-президент ФХУ:

"На сьогоднішній день збірна України повністю готова до виконання поставленого завдання. А завдання у нас одне - посісти перше місце у Саппоро. Поєдинки з "Торпедо" - це один із етапів підготовки. Завтра на нас чекає поїздка до Хабаровська, де ми проведемо ще один спаринг з місцевим "Амуром" і після цього остаточно визначимося зі складом".

Володимир Голубович, головний тренер національної збірної України:

"Ці два мікроцикли у Броварах (9 днів) пройшли за таким сценарієм: спочатку - поглиблений медичний огляд гравців і відновлення. Не секрет, що ми брали і допінг-проби, щоб уникнути будь-яких неприємностей у Японії. Під час другого мікроциклу ми почали гравців вже потроху "навантажувати", об'єднувати у ланки. Хоча склад ще далеко не повний. Немає "білоруських" легіонерів, тому будуть зміни. Ці два поєдинки з "Торпедо" показали, що не все в нас так добре, як хотілося б. В цілому, не має проблем з дисципліною, не має проблеми з налаштуванням хлопців. Але є проблема з функціональним станом гравців. Річ у тім, що представники різних чемпіонатів у різні строки завершили виступи. Але для того, щоб "підтягнути" функціонально команду у нас буде час у Хабаровську".

В'ячеслав Завальнюк, радник президента ФХУ:

"Усі хокеїсти, які мали бажання виступити за національну збірну, прибули до Броварів. Наші земляки з Білорусі, яки продовжують грати у фіналі тамтешньої Екстраліги, приєднаються до команди у Хабаровську. Були проблеми з тим, щоб взяти участь у світовій першості у Костянтина Касянчука з челябінського "Трактора" і Сергія Варламова з новосибірського "Сибіру". У них ще два місяці діє контракт зі своїми клубами, тому керівники не хотіли їх відпускати до збірної і погрожували невиплатою зарплатні. Але завдяки нашим зусиллям і допомозі президента ФХУ Анатолія Івановича Брезвіна, ці проблеми вдалося вирішити. Нажаль, так і не змогли подолати наслідки травм наші "енхаелівці" - Олексій Понікаровський і Руслан Федотенко. Останній вибув на місяць, а від Понікаровського вимагають термінового хірургічного втручання клубні лікарі. І головна наша втрата - голкіпер Костянтин Симчук, який пропустить чемпіонат у Саппоро через розрив пахових м'язів. Він не лише класний кіпер а й справжній мотор, душа нашого коллективу".

ФХУ

Коментарі ()