Головне

Національній збірній України призначили наглядача

23.01.2008 19:29 113 0

Наказом Президента ФХУ Анатолія Івановича Брезвіна «Про організаційну структуру національної збірної команди України 2007-2008 року» перерозподілено обов'язки між віце-президентами ФХУ.

Згідно із наказом, тренерсько-адміністративний персонал національної збірної підпорядковано Сисюку Вадиму.


За сухою цитатою з наказу стоїть знакова подія. Вперше на чолі всієї структури національної збірної з'явилася людина, яка безпосередньо відповідатиме за весь комплекс заходів, спрямованих на підготовку першої команди країни до головного старту сезону - чемпіонату світу у першому дивізіоні, що пройде у японському Саппоро з 13-го по 19-е квітня. Багато у чому попередні невдачі «синьо-жовтих» пов'язані саме з відсутністю єдиної відповідальної посадової особи, яка б володіла повною інформацією і здійснювала ефективну координацію зусиль всього тренерсько-адміністративного персоналу національної збірної.

Першим успіхом Вадима Сисюка у новій ролі стала чудова організація виступу національної збірної команди на першому для неї у цьому сезоні етапі "Єврохокейчеленджу" в Угорщині. Як відомо, українці на цьому турнірі посіли перше місце.

fhu.com.ua



Коментарі ()