Головне

Дефлімпіада-2017. У другий змагальний день українці здобули 10 нагород

21.07.2017 15:32 1395 0

Успішно продовжують свій виступ на Дефлімпійських Іграх у Самсуні спортсмени національної збірної України.

У другий змагальний день у Туреччині українські дефлімпійці здобули десять нагород, з них три найвищого ґатунку, інформує сайт Міністерства молоді та спорту України.

Найбільший доробок 20 липня мають дзюдоїсти. Володарями чемпіонських титулів стали Дмитро Шеретов (вагова категорія до 73 кг), Катерина Авдеєєва (до 57 кг) та Анна Шостак (до 52 кг).

Серед бронзових призерів у командній каті - Катерина Шепелюк та Владислав Мозирєв. Також Владислав замкнув трійку лідерів і в індивідуальних змаганнях. Ксенія Довбищук піднялася на третю сходинку п'єдесталу у ваговій категорії 48 кг.

Перші нагороди представники "синьо-жовтої" збірної мають у водних видах.

Срібло до медального кошику здобули Максим Дудник, Катерина Денисова, Денис Бистревський та Марія Режило у змішаній естафеті 4х100 м вільним стилем. А жіноча команда у складі Катерини Денисової, Ірини Терещенко, Катерини Іваненко та Марії Режило - у трійці лідерів в естафеті 4х100 м комплексним плаванням.

Ірина Терещенко стала другою у фіналі 50 м брасом в індивідуальних змаганнях, а Марія Режило - третьою на 200 метрівці вільним стилем.

За підсумками двох днів українська дефлімпійська збірна України утримує друге загальнокомандне місце, маючи в своєму активі 11 високих нагород - 4 золоті, 2 срібні та 5 бронзових медалей.

 
Коментарі ()