Головне

Київ проінспектували на готовність прийняти чемпіонат Європи зі стрибків у воду

17.11.2016 17:48 687 0

Протягом трьох днів делегація від Європейської ліги плавання (LEN) інспектувала столицю України, яка у червні прийматиме чемпіонат Європи зі стрибків у воду.

До України приїхали виконавчий директор LEN Пауло Фрішкнехт, спортивний та адміністративний директор Марко Бірі, представниця Європейської ліги плавання Ельза Лавінір, інформує сайт НОК України.

Їх зустрічали віце-президент LEN Андрій Власков, член технічного комітету LEN зі стрибків у воду, начальником Управління олімпійського руху НОК України, бронзова призерка олімпійських ігор зі стрибків у воду Анна Сорокіна, виконавчий директор Федерації України зі стрибків у воду Ніна Уманець, а також головний тренер збірної команди України зі стрибків у воду Тамара Токмачова.

Європейські представники приділили чималу увагу розміщенню спортсменів, тренерів, суддів, технічного персоналу та вболівальників, транспортній логістиці, безпеці, а також питанням трансляції чемпіонату та його висвітленню у засобах масової інформації.

Зазначається, що делегація LEN залишилася задоволеною самою ареною (на час проведення змагань спортивний об’єкт вміщатиме до 600 чоловік) та її оснащенням.

Чемпіонат Європи зі стрибків у воду проходитиме у Києві 11-18 червня 2017 року.

Світлина НОК України
Коментарі ()