Головне

Кваша виступить на чемпіонаті України

28.01.2013 19:34 654 0

У вівторок, 29 січня, у басейні Центрального спортивного клубу Збройних сил України розпочнеться національна першість зі стрибків у воду.

До Києва з'їдуться найсильніші спортсмени країни, аби позмагатися за звання найсильнішого, пише прес-служба НОК.

На столичний трамплін вийде бронзовий призер Олімпійських ігор-2008, п'ятиразовий чемпіон Європи Ілля Кваша, який через травму у грудні пропускав відкритий Кубок України.

Як завжди, компанію у синхронних стрибках з 3-метрового трампліна Іллі складе Олексій Пригоров, з яким вони разом вибороли олімпійську "бронзу" 2008 року, а на Іграх ХХХ Олімпіади в Лондоні були четвертими.

У жіночих стрибках з трампліна будуть змагатися Олена Федорова та Ганна Письменська, а на вишці - чемпіонка Європи Юлія Прокопчук, а також Вікторія Потєхіна.

У змаганнях чоловіків з 10-метрової вишки мірятимуться силами Олександр Бондар та Олександр Горшковозов, які в синхроні вибороли бронзову медаль чемпіонату світу-2011. Конкуренцію їм складе чемпіон Європи-2002 Антон Захаров, який 10 разів виборював титул чемпіона України. Усі згадані спортсмени захищали честь країни на Олімпійських іграх.

Зазначимо, що національна першість є відбірковою до складу збірної, яка представлятиме країну на "Гран-прі" та чемпіонаті Європи, який у червні прийматиме німецький Росток.

Коментарі ()