Головне

Легенда українського хокею захоплюється Путіним у соцмережах

Полковников вдає, що його замітка не має нічого спільного з політикою
26.12.2019 23:48 4126 2
Легенда українського хокею захоплюється Путіним у соцмережах

Легенда українського хокею 46-річний киянин Олег Полковников на власній сторінці у Facebook розмістив фото зі зображенням президента країни-окупанта Путіна, коли той грав у хокей на Красній площі.

"Дуже хочеться побачити хоча б одного з наших президентів бодай із ракеткою в руках від бадмінтону!", - написав Полковников.

Така заява навіть встигла зібрати трохи вподобань. Поки ідилію не порушив головний тренер хокейного клубу АТЕК Сергій Супрун, котрий вступив з Полковниковим у суперечку.

"Олеже, як тобі постити покидька, який розв’язав війну з Україною? Та нехай він хоч який спортсмен буде…", - написав пан Супрун.

Відповідь вразила: "Сергію, мій посил не переходить у політичну площину. Не нагнітай!"

Після того Сергій Супрун не стримався: "Та зрозуміло, ви всі поза політикою! Для політики ж треба яйця мати, а так простіше – відсидітися і шкодувати… І мова ж не про якісь дії, а про те, що покидьок на твоєму фото – терорист! Не віриш, то я тобі при зустрічі розкажу, як беруть у полон і катують тільки за те, що ти українець! А ти, б…, дальше будь поза політикою, живи у Києві і пость Путіна. Відстій!"

Пізніше до дискусії на проукраїнських позиціях приєднався ще один відомий тренер Павло Дворецький.

Нагадаємо, президент WADA засудив обманні дії Росії.

Коментарі ()