Головне

Чотири арбітри УХЛ працюватимуть на турнірах під егідою IIHF

04.10.2017 16:17 774 0

Суддівський комітет Міжнародної федерації хокею (IIHF) збирається залучити українських арбітрів до обслуговування змагань під егідою IIHF в сезоні 2017-2018 років.

Серед тих, хто отримав призначення - 32-річний арбітр з Харкова Антон Гладченко, який буде працювати на Чемпіонаті світу серед юніорів в Дивізіоні IIIA в турецькому Ерзурумі, пише сайт УХЛ.

Решта призначеннь стосуються київських лайнсменів. 22-річний Ілля Хохлов буде працювати на кваліфікаційному турнірі до чемпіонату світу в Дивізіоні III (Сараєво, Боснія і Герцеговина).

У свою чергу, 27-річний Антон Перетятько і 31-річний Артем Корепанов увійдуть до числа арбітрів, які будуть працювати на матчах юніорського Чемпіонату світу з хокею в Дивізіоні IB, який пройде в Україні.

Цікаво, що для Артема Корепанова цей турнір стане третім домашнім. Раніше лайнсмен працював на юніорському Чемпіонаті світу в Дивізіоні IIB в 2010 році в Броварах, і на Чемпіонаті світу в Дивізіоні IA в 2017 році в Києві.

У той же час, всі судді мають можливість отримати запрошення на хокейний турнір Зимових Олімпійських Ігор в Південній Кореї і Чемпіонат світу в топ-дивізіоні в Данії.

Раніше була інформація, що ЧС-2013 у Донецьку обслуговуватимуть двоє українців.

Антон Гладченко
Коментарі ()