Головне

Хокейну збірну Білорусі обшукали прямо на вокзалі у столиці Франції

04.05.2017 11:01 898 0

Збірну Білорусі з хокею обшукали у Франції.

Інцидент мав місце на залізничному вокзалі у Парижі, куди білоруська команда прибула з Бордо, де проводила заключний спаринг проти збірної Франції.

"Коли потяг прибув, нас, нібито в цілях безпеки, попросили затриматися у вагоні. Через кілька хвилин, коли було дано дозвіл на вихід, ми потрапили у поліцейське оточення, яке несподівано перетворилося на імпровізований пункт митного огляду. Особисті речі гравців і тренерів піддалися дуже ретельному огляду", - розповів "Прессболу" один з очевидців подій.

"З особливою ретельністю оглядали багаж вікових тренерів. Що стосується лікаря нашої збірної, то у його речах переглянули кожну таблетку й ампулу. При цьому перекладачем виступав французький гід нашої команди", - додав він.

За словами очевидця, "всі спроби з'ясувати, у чому справа, натикалися на жорстке "не заважайте працювати". Огляд тривав близько 20 хвилин, і весь цей час білоруська збірна перебувала в оточенні поліцейських.

Інформацію про обшук, якому піддалася збірна Білорусі, підтвердили у Міністерстві закордонних справ Білорусі, інформує naviny.by.

Коментарі ()