Головне

Українські хокеїстки взяли участь у всесвітньому жіночому хокейному матчі

21.02.2017 14:54 1248 0

Минулого вік-енду у 38 країнах світу відбувся другий в історії всесвітній хокейний матч серед жінок - 2017 Global Girls’ Game.

Починаючи від Малайзії та закінчуючи Канадою, тривав безперервний поєдинок між командами "синіх" і "білих", інформує офіційний сайт Федерації хокею України.

Як і рік тому перемога дісталася "синій" команді. Загальний рахунок гри - 135:128. До загального рахунку увійшли результати матчів в усіх країнах.

Цього року Україна вперше долучилася до цієї програми. 34 представниці національного чемпіонату були поділені на дві команди, що провели матч на льоду броварської арени Термінал.

Матч відбувався у форматі 2 періоди по 20 хвилин. За підсумками 40 хвилин гри закинутих шайб глядачі так і не побачили. Зазначається, що нульова нічия була зафіксована вперше в історії проведення цього заходу.

А в серії кидків для визначення переможця гри краще проявили себе "білі". На точні кидки Юлії Добровольської та Тетяни Ткаченко "мині" не відповіли нічим.

Сині - Білі - 0:1 Б (0:0; 0:0; 0:1)
Сині: В. Ткаченко (Колісніченко). Кобчук – Удовиченко, Кобзар – Ценова, Липчанська – Постнова. Громова – Слащова – Манчак, Гречихіна – Елен Аліпова – Елізабет Аліпова, Чуракова – Коваленко – Євтєхова.
Білі: Козачук (Заїченко). Романенко – О. Вансович, Сердюк – Єременко, Братусь – Сорока. Добровольська – Т. Ткаченко – І. Вансович, Кривка – Бобошко – Вергілес, Павлова – Середенко – Слатвицька.
Голи: 0:1. Добровольська (вирішальний кидок)

Світлина ФХУ
Коментарі ()