Головне

Українські хокеїсти вивели турецький клуб до другого раунду Континентального кубка

03.10.2016 17:52 568 0

У столиці Болгарії Софії завершився перший раунд 20-го розіграшу Континентального кубка IIHF з хокею.

Його переможцем і володарем путівки у наступний раунд став турецький клуб Зейтінбурну, за який виступають українські нападники Олег Задоєнко й Олексій Войцеховський.

Обидва українські форварди продемонстрували результативну гру та завершили турнір на лідируючих позиціях у списку кращих бомбардирів.

Задоєнко, який став найкращим снайпером, набрав 11 (8 + 3) очок, а Войцеховський, який виграв суперечку кращих асистентів, став найрезультативнішим гравцем етапу - 15 (5 + 10) очок за системою "гол + пас".

У наступному раунді Зейтінбурну зіграє у групі В разом з іспанською Хакою, британським Ноттінгем Пантерз і латвійською Лієпаєю. Турнір пройде в Іспанії 21-23 жовтня.

Саме переможець цієї групи стане останнім суперником чемпіона України донецького Донбаса у півфінальному раунді Континентального кубка, інформує xsport.ua.

Нагадаємо, що український клуб вступить у боротьбу за євротрофей у листопаді на турнірі у Данії. Суперниками у боротьбі за два місця у Суперфіналі будуть данський Оденсе та французький Анже.

Коментарі ()