Головне

Київський Беркут-2000 став чемпіоном Білорусі з хокею

18.05.2016 17:40 484 0

У сезоні, що завершився, відразу шість команд українських дитячо-юнацьких спортивних шкіл з хокею виступали у відкритих чемпіонатах Республіки Білорусь.

Найбільшу кількість команд - три - виставила ДЮСШ ХК Донбас, інформує офіційний сайт Федерації хокею України.

Юнаки 2003, 2004 та 2005 років народження перемогли у змаганнях у своїх вікових категоріях у групі Б і наступний сезон проведуть у більш сильній групі А.

Саме у групі А виступали вихованці столичної ДЮСШ Крижинка 2004 р.н. Вихованці Олександра Сухенка в останньому турі втратили очки у протистоянні з однолітками з Гродно та завершили сезон на п’ятій позиції.

Найбільше вітчизняних вболівальників цікавив виступ вітчизняних повпредів у змаганні серед юнаків 2000 року народження. Тут грали столичні команди Беркут і Коледж.

Команда Вадима Кір’яна, хоч і показала змістовну гру у ряді матчів, очки змогла взяти лише у протистояннях із жлобинським Металургом і новополоцьким Хіміком.

Водночас, Беркут приємно здивував, пройшовши всю турнірну дистанцію на одному диханні та завершивши змагання на першому місці. Команда Олега Ігнатьєва стала єдиною серед учасників чемпіонату, якій вдалося перетнути 100-очковий рубіж. Нагадаємо, що кияни стали тріумфаторами і в українському чемпіонаті.

Спортивну складову успіху забезпечили тренери: Олег Ігнатьєв, Віталій Семенченко, Вадим Сибірко й Олександр Федоров.

Світлина fhu.com.ua
Коментарі ()