Головне

Київська Крижинка виграла чемпіонат України (U-17) з хокею

22.03.2015 20:41 560 0

У суботу, 21 березня, відбувся третій поєдинок фінальної серії у чемпіонаті України серед вихованців 1998-1999 років народження між командами Білий Барс і Крижинка.

Кияни здобули переконливі перемоги у попередніх двох матчах серії (5:1 та 4:1), тому вважалися фаворитами й у звітному матчі, інформує оіційний сайт Федерації хокею України.

Втім, поєдинок для команди Ігоря Архіпенка склався не так вже й легко. Білий Барс більшу частину зустрічі був у ролі наздоганяючих: Борис Крикун і Єгор Янович у першому періоді двічі розписались у воротах Андрія Любимова.

Коли вже у перемозі киян ніхто не сумнівався, підопічні Костянтина Буценка влаштували ефектний ендшпіль. Знявши голкіпера, броварчани зусиллями Нікіти Лєснікова одну шайбу відквитали. А потім взяли в облогу ворота Микити Петленка.

Крижинка вистояла і довела рахунок серії до 3:0.

Таким чином, столична команда після невдалого попереднього сезону (Крижинка фінішувала лише п’ятою) завоювала золоті нагороди чемпіонату.

Білий Барс другий рік поспіль залишився в одному кроці від золота, а Сокіл, як і попереднього сезону, став бронзовим призером.

Коментарі ()