Головне

ЧС-2014. Дивізіон I. Група А. Україна - Японія. 2:3. Прикра поразка на останніх хвилинах. ВІДЕО

23.04.2014 12:30 1015 0
ЧС-2014. Дивізіон I. Група А. Україна - Японія. 2:3. Прикра поразка на останніх хвилинах. ВІДЕО

Збірна України зазнала прикрої поразки від Японії у третьому матчі на чемпіонаті світу з хокею в першому дивізіоні.

Підопічні Марка Махона почали зустріч активно і вже на 5-й хвилині відкрили рахунок: реалізував більшість своєї команди після вилучення Ісаєнка Якудзі. Через дві хвилини суперник рахунок міг подвоювати, але на щастя за наших хлопців заступилася стійка, і вже через хвилину після класної передачі від Варламова рахунок зрівняв Матерухін.

Після цієї шайби українці дещо перехопили ініціативу, багато атакували, але за шість хвилин до першої сирени пропустили знову - дублем вистрілив Якудзі.

Після перерви підопічні Назарова додали у швидкості, однак реалізувати свої моменти українцям не вдалося. Не допомогло і обопільне вилучення, під час якого перевага також була на боці України. На протязі другого відрізку наші хокеїсти мали ще дві можливості розіграти зайвого, але не судилося, однак японці відповіли тим самим, не матеріалізувавши двохвилинний "відпочинок" Тимченка на 32-й хвилині, а трохи згодом Такахаші після виходу "один в нуль" взагалі поцілив у поперечину.

У заключному періоді Україна повністю захопила ініціативу, і вже на третій хвилині знову зрівняла рахунок - після передачі від Благого Фукуфудзі прошив Міхнов. Походу періоду здавалося, що доля матчу вирішиться в овертаймі або серії буллітів, однак за хвилину до сирени Такура Ямашита закинув вирішальну шайбу, яка поховала надії української збірної. За 30 секунд до завершення матчу Назаров взяв таймаут, зняв Гайдученка, замінівши того 6-м польовим, однак врятувати матч хокеїстам нашої команди у підсумку не вдалося.

Коментарі ()