Головне

Колесніков: "Ті суми, які озвучила КХЛ, це не бюджети, а просто загальна сума зарплат гравців"

06.09.2013 18:33 422 0

Бюджет "Донбасу" у сезоні-2013/2014 буде майже вдвічі більшим, ніж оприлюднена КХЛ загальна сума зарплат гравців донецького клубу у розмірі 21,5 мільйона доларів.

Про це заявив у інтерв'ю виданню "Сегодня" президент "Донбасу" Борис Колесніков.

"Ті суми, які озвучила КХЛ, це не бюджети, а просто загальна сума зарплат гравців, причому, без податків, по суті — зарплатна відомість. До того ж там не враховується контракт Руслана Федотенка, який виведений за стелю зарплат", - зазначив Колесніков.

"Якщо додати ще податки, витрати на перельоти і переїзди, кошти на утримання молодіжної команди, то озвучена цифра майже подвоїться", - додав він.

За його словами, наразі у команді є три сильні п'ятірки, а четверту відведена для молоді, яка має набиратися досвіду у матчах чемпіонату КХЛ.

"У нас є три дуже сильних щільних п'ятірки, а четверту ми тримаємо для молоді, інакше ми ніколи не виростимо сильних українських хокеїстів, і ризикуємо перетворитися на хокейний "Анжі", - цитує Колеснікова segodnya.ua.

Водночас президент ХК "Донбас" підтвердив, що у клубі мають намір запросити до складу одного-двох досвідчених захисників. Саме для них у зарплатному бюджеті донеччан залишається резерв.

Нагадаємо, що сьогодні, 6 вересня, український клуб домашнім матчем проти братиславського "Слована" стартує в новому сезоні КХЛ. 

Коментарі ()