Головне

Звільнений увесь тренерський штаб "Ванкувера"

23.05.2013 22:30 437 0

Керівництво клубу НХЛ "Ванкувер Кенакс" у середу звільнило тренерський штаб на чолі з Аленом Віньйо.

Про це повідомляє офіційний сайт телеканалу Хокей з посиланням на ESPN.

Разом з наставником команду покидають два його асистенти: Рік Баунесс ат Ньювелл Браун.

"Наш бізнес орієнтований на результат, а якщо ви поглянете на два останні плей-оф, у яких ми грали, то ми були командою з високим номером посіву, проте програли перші два матчі удома. Ми поступаємося гру за грою у останніх двох плей-оф, тому це для нас є сигналом проте, що ми маємо внести певні корективи, щоб грати краще. Крім того, ми просто не отримали того результату, якого очікували", — заявив з приводу відставок президент та генеральний менеджер "Ванкувера" Майк Гілліс.

Він наразі не назвав імена людей, які увійдуть до нового тренерського штабу "Кенакс", проте заявив, що знайти потрібних фахівців не буде проблемою.

Додамо, що Віньйо пропрацював з канадським колективом сім останніх сезонів і є рекордсменом за кількістю перемог, які команда здобула під його керівництвом. Зокрема "Ванкувер" виграв 313 матчів і програв у 227. Крім того команда двічі ставала переможцем регулярних чемпіонатів і одного разу пробилася до фіналу Кубка Стенлі (2011 рік).

Водночас "Кенакс" протягом двох останніх сезонів вилітають з плей-оф вже після першого раунду, а цього року вперше за 12 років вони всуху (0-4) поступилися у серії 1/8 фіналу "Сан-Хосе Шаркс".

Коментарі ()