Головне

Донецьк знову хоче прийняти чемпіонат світу

25.04.2013 18:35 731 0

Україна вже подала заявку на проведення чемпіонату світу 2014 року у групі "А" першого дивізіону.

Про це повідомив президент ФХЛ Анатолій Брезвін на прес-конференції, присвяченій підбиттю підсумків виступу української збірної цьогорічній світовій першості, повідомляє офіційний сайт телеканалу Хокей.

"Україна має хороший імідж у МФХ, тому ми знову подали заявку на чемпіонат світу. Ми навіть пішли на певний рекорд, провівши за останні роки кілька змагань високого рівня під егідою Міжнародної федерації. Виходячи з цього, ми розуміємо, що багато команд, які брали участь в цих турнірах, отримали хороші враження від організації. Саме з цієї причини, коли проходитиме голосування, ми будемо мати хорошу підтримку і фактори додаткового впливу. Звичайно, я впевнений, що будуть хороші заявки від Японії, Кореї, інших команд.

Але ми будемо проводити роботу, спілкуватися з конкурентами", — розповів Брезвін.

Він уточнив, що місцем проведення чемпіонату світу 2014 року може стати Донецьк.

Нагадаємо, що це українське місто приймало світову першість у групі "В" першого дивізіону в нинішньому році. Україна стала переможцем домашнього турніру і здобула право виступати у вищій групі.

Місця проведення чемпіонатів будуть визначатися на щорічному Конгресі МФХ, який в нинішньому сезоні відбудеться в Стокгольмі під час чемпіонату світу в топ-дивізіоні.

Коментарі ()