Головне

Українські хокеїсти прибувають у розташування національної збірної

27.03.2013 16:50 821 0

Нападники мінської "Юності" Олег Шафаренко та київського "Сокола" Юрій Петранговський і Руслан Безщасний приєдналися до національної збірної України та провели з нею перші тренування.

Про це розповів телеканалу "Хокей" головний тренер національної команди Олександр Куліков, передпє прес-служба Федерації хокею України.

За його словами, також у розташування збірної має прибути ще один бронзовий призер цьогорічного чемпіонату ПХЛ - Сергій Черненко, а також двоє харківських "динамівців" Костянтин Рябенко й Артем Бондарєв.

Також днями до головної команди України долучаться двоє представників білоруських клубів - Юрій Наваренко ("Шахтьор") та Олег Тимченко ("Юність").

Після кількаденного відпочинку до національної команди також приєднаються учасники фіналу ПХЛ. З ХК "Донбас" Куліков викликав нападників Олександра Матерухіна, Максима Квітченка, Сергія Варламова, Ромага Благого та Дмитра Німенка; захисників Віталія Люткевича та Володимира Алексюка; голкіпера Євгена Напненка.

З "Компаньйона" до складу збірної вирушить лише гравець оборони Руслан Борисенко.

У збірній розраховують і на захисника харківського "Динамо" Василя Полоницького, який відновлюється після травми і наразі не може тренуватися разом з іншими "збірниками".

Тренувальний збір перед Чемпіонатом світу національна команда розпочала 19-го березня. Чемпіонату світу у групі "В" першого дивізіону відбудеться з 14-го по 20-е квітня у Донецьку.

Коментарі ()