Головне

Климентьєв: Хокеїстів "Беркута" вже виселяють з квартир

23.02.2013 21:50 987 0

Легіонери столичного "Беркута" після того, як їм кілька місяців не виплачували зарплату, не мають коштів навіть на те, щоб повернутися додому.

Про це розповів телеканалу "Хокей" гравець команди Сергій Климентьєв.

"У нашого воротаря Яна немає грошей, щоб дістатися додому до Словаччини. Нам не платили з листопада. Зараз вже весна, а з нами ще за осінь не розрахувалися. У нас 40-50 відсотків легіонерів, росіяни, білоруси, їх зараз виселяють зі зйомник квартир, хлопцям не буде за що дістатися додому", - поскаржився Климентьєв.

Він розповів, що хокеїсти вже звернулися до Верховної Ради з проханням допомогти повернути їм зароблені гроші.

"Ми попросили, щоб нам призначили зустріч з господарем команди, зараз чекаємо на цю зустріч. Ми написали два листи до Верховної Ради. Не хочеться, щоб до цього доходило, однак ми хочемо отримати наші гроші. Зрозуміло, що здаватися ніхто не буде, будемо йти до кінця", - наголосив Климентьєв.

Він при цьому висловив обурення небажанням керівництва "Беркуту" відпускати своїх гравців до інших клубів.

"Я думаю, що керівництво для того, щоб не дозволяти перейти у інші команди, повинно спочатку закрити питання по зарплаті і тоді диктувати свої умови. Як можна не дозволяти, якщо з нами не розрахувалися за контрактом", - сказав хокеїст.

Нагадаємо, що 22 лютого ПХЛ припинила участь у чемпіонаті країни переможця регулярної першості столичний "Беркут" з причини несплати клубом внесків до ліги.

Коментарі ()