Головне

Матерухіна не взяли до збірної України через запізнення на збір?

07.02.2013 11:33 208 0

Нападника донецького "Донбасу" Олександра Матерухіна не включили до складу збірної України на олімпійський кваліфікаційний турнір одностайним рішенням тренерської ради національної команди.

Про це повідомив наставник українців Олександр Куліков, інформує офіційний сайт телеканалу Хокей.

"По-перше Сашка запізнився на один день без поважної причини, по-друге, він не перебуває наразі у тій формі, в якій повинен перебувати гравець збірної команди і гравець, якого ми знаємо. Ми його взяли, подивилися три дні. Ми провели збори тренерської ради, і це рішення було прийняте одностайно", — заявив Куліков.

За його словами, у зв'язку з тим, що до лав нашої національної команди цього разу було залучено багато нових гравців, тренерський штаб вирішив не ділити п'ятірки на першу, другу, третю, четверту.

"У нас в усіх п'ятірках багато нових хлопців, тому ми їх наразі не ділимо на першу, другу, третю, четверту. Кожна має зробити посильний внесок у гру команди і зіграти так, як вона може у тому чи іншому моменті", — підкреслив головний тренер збірної.

При цьому він окремо відзначив трійку нападу Шафаренко — Квітченко —Тимченко, сказавши, що у збірній покладаються на їхній досвід та лідерські якості.

Коментарі ()