Головне

У "Торпедо" стурбовані "свинською поведінкою" донецьких уболівальників

17.01.2013 15:18 625 0

Генеральный директор "Торпедо" Андрій Осипенко обурений поведінкою донецьких уболівальників, які після матчу з "Донбасом" напали на фанатів з Росії. 

"Ця ситуація є просто обурливою. Наші уболівальники завжди славилися своєю культурою поведінки на трибунах і хорошими стосунками з колегами з інших міст. 

І раптом, здолавши шлях в півтори тисячі кілометрів для того, щоб підтримати улюблену команду і разом з нею отримати найважливішу перемогу, хлопці натикаються на таку, не побоюся цього слова, свинську поведінка з боку ряду місцевих індивідуумів, яких назвати уболівальниками у мене язик не повертається.

Нападати на людей, що приїхали у гості і що знаходяться в явній чисельній меншості, тільки через те, що твоя команда програла, - це нижче всякої гідності.

Крім того, я обурений діями, а точніше, бездіяльністю правоохоронних органів. 

Охорона уболівальників команди гостей - одне з первинних завдань служби безпеки приймаючої сторони. Ми вже звернулися в КХЛ з офіційним листом на тему інциденту, що стався. І ми зробимо усе можливе, щоб ніколи і ніде подібна ситуація не мала жодного шансу повторитися", - цитує функціонера офіційний сайт клубу. 

Коментарі ()