Головне

НХЛ планує розпочати сезон 19 січня

29.12.2012 14:30 628 0

НХЛ планує відновити матчі регулярної першості 19 січня.

Керівництво ліги сподівається укласти з профспілкою нову колективну угоду не пізніше 10-11 січня. Таким чином, на тренувальні табори залишиться один тиждень. Про це повідомив у своєму "твіттері" журналіст The Dallas Morning News Майк Хейка.

Власники клубів у приватному порядку повідомили комісару НХЛ Гері Беттмену про те, що повне скасування сезону-2012/2013 є неприйнятним для них варіантом, повідомляє у своєму "твіттері" журналіст The Ottawa Sun Брюс Гарріок.

У свою чергу за інформацією північноамериканських ЗМІ, 30 грудня у Нью-Йорку профспілка гравців та НХЛ планують провести зустріч.

Сьогодні профспілка гравців НХЛ проведе телефонну конференцію з хокеїстами з приводу нової пропозиції ліги, написав у своєму "твіттері" журналіст The Globe and Mail Джеймс Мертл.

Нагадаємо, що з 16 вересня у НХЛ триває локаут. Власники клубів та хокеїсти не можуть досягнути згоди щодо нової колективної угоди.

Зокрема найбільша суперечка розгорнулася навколо перерозподілу прибутків ліги, пише офіційний сайт телеканалу Хокей.

Наразі у лізі скасовані матчі до 14 січня. Таким чином, з огляду на те, що керівництво НХЛ не планує проводити сезон з менш ніж 48 ігор, очікується, що після цієї дати може бути скасований вже весь сезон.

Коментарі ()