Головне

Локаут у ПХЛ закінчився, клуби пообіцяли платити внески

26.12.2012 15:11 521 0

У середу, 26 грудня, клуби ПХЛ визнали свої борги з членських внесків перед лігою та домовились погасити їх і надалі дотримуватися взятих на себе фінансових зобов'язань.

Таким чином, український чемпіонат відновлює свою роботу, а 28 грудня вже точно відбудеться матч між "Беркутом" та "Компаньйон-Нафтогазом".

Ігри, які були раніше скасовані Суддівсько-дисциплінарним комітетом ПХЛ, мають відбутися у січні під час пауз в календарі.

Водночас сьогоднішній матч між "Соколом" та "Компаньйон-Нафтогазом" не відбудеться, а доля іншого поєдинку, в якому мають зустрітися "Леви" та "Донбас-2", залишається під питанням.

Керівництво львівського клубу обіцяє домовитись зі своїми гравцями, які за інформацією ЗМІ, оголосили бойкот у зв'язку із невиплатою їм заробітної плати, повідомляє офіційний сайт телеканалу Хокей.

Зі свого боку у ПХЛ заявили, що якщо гра у Новояворівську не відбудеться протягом 26-27 грудня, то "Леви" мають компенсувати "Донбасу-2" витрати, яких зазнала команда у зв'язку з приїздом до Галичини для участі у поєдинку.

Коментарі ()