Головне

В Україні відкрили першу школу для суддів

11.12.2012 16:30 654 0

11 грудня у Донецьку відкрилася перша в Україні спеціалізована школа хокейних суддів.

Школа створена Федерацією хокею Донецької області за підтримки хокейного клубу "Донбас" і організована на базі Донецького державного університету управління, пише сайт ХК "Донбас".

Наразі навчальна установа вже відкрила свої двері для перших учнів, якими стали 11 абітурієнтів з Донецька, Києва, Вінниці та інших міст. Серед тих, хто вже прослухав перші лекції, — охочі освоїти нову професію, а також діючі судді Професійної хокейної ліги, які виявили бажання підвищити свою кваліфікацію і отримати нові знання та навички.

Навчання "студентів" розраховано на 2 роки, протягом яких відбудуться кілька сесій. Вони будуть присвячені певним подіям, таким як чемпіонат світу і т.п. У програму освіти школи закладені всі сучасні методики навчання і роботи арбітрів, а також багато супутніх дисциплін. Велику увагу буде приділено розвитку у абітурієнтів знань в області психології.

Керувати процесом навчання буде голова судово-дисциплінарного комітету Професійної хокейної ліги Олег Лускань, якому допомагатимуть провідні фахівці та судді України.

Коментарі ()