Головне

Тренер "Беркута" пишається грою в матчі з "Донбасом"

01.12.2012 11:39 351 0

Головний тренер столичного "Беркута" Мілош Голан гордий за своїх гравців у матчі з донецьким "Донбасом-2". Про це він заявив журналістам після завершення поєдинку.

"Звичайно, старт склався не так, як ми хотіли: були пропущені дві шайби. "Донбас" грав чудово: агресивно і активно. У першій перерві я сказав хлопцям, що дозволяти суперникові так грати не можна. У той же час дав вказівки їм грати простіше в своїй зоні, грати "в тіло" і робити багато кидків по воротах. Рамку "Донбасу" сьогодні захищав новий воротар, якого "спустили" з першої команди.

Ми знали, що у Горячевських тривалий час не було ігрової практики, тому ми старалися кидати, кидати, кидати, — наголосив Голан, додавши, — Я дуже задоволений результатом і гордий за гравців".

Він також зізнався, що команді дуже нелегко далися три гри у меншості 3х5, тому після них довелося навіть вносити зміни у схему гри.

"В житті я не грав три рази за гру по дві хвилини утрьох. Ми витратили на це дуже багато сил, після цього грали у три п'ятірки, така економічна модель", — розповів наставник "Беркута".

Нагадаємо, що напередодні лідер нинішнього чемпіонату ПХЛ "Беркут" за булітами переграв чинного чемпіона України донецький "Донбас-2" (4:5Б).

Коментарі ()