Головне

Тренер поялків: Збірна України - суперник високої кваліфікації

13.11.2012 09:46 313 0

Збірні Польщі з хокею поки зарано розраховувати на перемогу над таким кваліфікованим суперником, як збірна України.

Це визнав головний тренер поляків, дворазовий чемпіон світу, Ігор Захаркін, пише офіційнйи сайт каналу "Хокей" із посиланням на "Советский спорт".

"Для нас головне було подивитися, як збірна Польщі покаже себе у матчі з суперником високої кваліфікації. Можна сказати, що наша команда тільки вчиться", - почав він.

"Так, хотілося перемогти, але ми реально оцінюємо свої сили. Ми мали п'ять хвилин більшості, але не реалізували їх. А у другому періоді Україна швиденько розіграла зайвого. У цьому й є суттєва різниця у класі. Адже зрозуміло, що чудес на світі не буває", - вважає він.

"Тепер перед нами стоїть завдання вийти до елітного дивізіону чемпіонату світу-2014. У квітні на нас чекає турнір у Донецьку, де ми знову зіграємо з Україною. Важливо, щоб хлопці повірили у себе", - переконаний Захаркін. 

"Ви знаєте, що ці польські хокеїсти вперше у житті зустрілися з хокеїстами з НХЛ? Федотенко, Понікаровський...Також з хлопцями з КХЛ не перетиналися. Але на інших подивилися, себе показали - і зрозуміли, що можуть грати з ними на рівних", - зазначив Захаркін.

Нагадаємо, що напередодні у Києві збірна Польщі у рамках передкваліфікаційного олімпійського відбору програла збірній України з рахунком 1:5 та залишилася без путівки на Олімпіаду у Сочі-2014.

Коментарі ()