Головне

"Гайдамаки" проглянуть 70 хокеїстів

14.08.2012 19:40 469 0

"Вінницькі Гайдамаки" наполегливо готуються до нового сезону. Про це телеканалові "Хокей" повідомив Генеральний директор клубу Валерій Лук'янець.

Попри скрутне фінансове становище вінничани планують цього тижня влаштувати чи не найчисельнішій тренувальний табір з-поміж усіх українських колективів.

"Підготовка йде дуже серйозна. У моїй команді будуть грати в основному перспективні українські хокеїсти. Ми робимо акцент на українських хлопцях. На цьому тижні до мене на перегляд мають приїхати більш ніж 70 хокеїстів з усієї України. З них будуть відібрані кандидати в команду. І якщо будуть знайдені фінанси, ми будемо брати участь у чемпіонаті, і я думаю, складемо достойну конкуренцію іншим клубам, — заявив Лук'янець і додав, — У моїй команді будуть грати хлопці, які мають амбіції, які вміють грати у хокей і мають певні образи на інші, більш багаті, але менш українсько-орієнтовані клуби".

За словами гендиректора "Гайдамаків", планується, що найкращих хокеїстів обиратимуть за результатами двосторонніх поєдинків.
Таким чином, визначиться двадцятка виконавців які продовжать виступ у вінницькому клубі. Решту вакантних місць керівництво клубу планує заповнити легіонерами.

Остаточну заявку до участі у другій першості ПХЛ "Вінницькі Гайдамаки" повинні надати до 23 серпня. Але перед цим клубові потрібно вирішити найголовніше питання – за короткий термін знайти стабільне фінансування. В іншому випадку чемпіонський титул цього сезону розігруватиметься без вінничан.

Коментарі ()