Головне

Екс-форвард "Вінницьких Гайдамаків" продовжить кар'єру в США

14.08.2012 14:35 778 0

Форвард української хокейної "молодіжки" Андрій Істомінов підписав угоду з клубом "Вічіта Джуніор Сандер", який виступає в американо-канадській Хокейній лізі західних штатів (WSHL)

Відповідну інформацію клуб розмістив на своїй офіційний сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що минулий сезон хокеїст розпочав у складі столичного "Беркута", за який провів два поєдинки, не відзначившись в яких результативних діях команди. Пізніше Істомінов приєднався до "Вінницьких Гайдамаків", в складі яких зіграв 15 поєдинків і записав на свій рахунок одну покинуту шайбу.

Більш вдалим був виступ 19-річного форварда на молодіжному чемпіонаті світу в групі А другого дивізіону, де разом з командою він завоював золоті медалі турніру. Істомінов в п'яти матчах чемпіонату закинув одну шайбу і віддав одну результативну передачу.

Відзначимо також, що в WSHL за клуб "Нью-Мексико Ренегейдз" виступає харківський захисник Кирило Стогній. Крім того, в різні роки в лізі грали ветеран збірної України голкіпер Костянтин Симчук і ще одні харків'янин Денис Ширяєв, який завершив свою кар'єру в 2006 році, пише bighockey.ua.

Коментарі ()