Головне

"Сокіл" поповнив голкіпер збірної Словенії

23.07.2012 16:53 478 0

Після двотижневих переговорів контракт зі столичним клубом уклав 28-річний голкіпер збірної Словенії Андрей Хочевар.

Вихованець словенського хокею почав виступати на вищому рівні у рідній лізі за ХК "Олімпія" (Любляна), грав також в австрійській Ерсте Банк Лізі й італійській Серії А, пише прес-служба "Сокола".

Останній сезон провів у Франції, захищаючи кольори клубу "Анже".

З 1999 року голкіпер захищав ворота збірних своєї країни, починаючи з юніорської, потім перейшов у молодіжну команду, а потім зайняв місце на останньому рубежі національної збірної Словенії.

Навесні цього року Хочевар уклав контракт з білоруським "Неманом", але у зв'язку з новим регламентом, який не дозволяє іноземним хокейним голкіперам виступати за клуби Екстраліги, був змушений покинути табір гродненців.

За словами головного тренера киян Олександра Годинюка, клуб з усією відповідальністю підійшов до питання пошуку кандидатури нового стража воріт.

"Всі ми нелегко пережили рішення Костянтина Симчука закінчити хокейну кар'єру, тому до підбору нового голкіпера поставилися дуже серйозно. Адже "Сокіл" завжди славився своїми воротарями. Досить сказати, що ми розглядали ще кандидатури голкіперів зі Швеції, Північної Америки та Білорусі ", - заявив він.

Коментарі ()