Головне

В Україні з'явиться нова льодова арена

14.06.2012 14:52 576 0

Найближчим часом у межах реалізації державної цільової соціальної програми розвитку українського хокею у місті Дружківка Донецької області почнеться будівництво однієї із запланованих у 2012 році льодових арен.

Про це у вівторок, 12 липня, на прес-конференції у міськвиконкомі Дружківки заявив народний депутат України, віце-президент ХК "Донбас" Денис Омелянович, повідомляє прес-служба телеканалу "Хокей".

"Ми анонсуємо практичний початок ведення робіт у Дружківці. Це новий спортивний об'єкт, який буде введено у експлуатацію за досить довгий проміжок часу. Ця арена дозволить залучити на лід велику кількість молоді, городян", - наголосив нардеп.

Як стало відомо, у перспективі на базі льодового палацу будуть створені хокейні групи та секції з фігурного катання, а підтримку майбутнім хокеїстам береться забезпечити хокейний клуб "Донбас".

Окрім цього, донецький клуб надасть допомогу Дружківській хокейній школі у закупівлі необхідного спортивного інвентарю та спорядження для формування дитячих та юнацьких груп.

Що стосується термінів здачі хокейної Арени в експлуатацію, то, за словами Дениса Омеляновича, будівництво має завершитися до закінчення дії державної програми, а саме, до кінця 2012 року.

Коментарі ()