Головне

Куликов: Сьогодні було зроблено дуже багато помилок

31.03.2012 21:43 570 0

Якийсь окремий фактор не варто виокремлювати у якості причини поразки "Донбаса" від "Тороса" - українська команда просто провалила зустріч.
 
Таким чином на післяматчевій прес-конференції головний тренер донеччан Олександр Куликов відповів на питання журналістів, пише сайт клубу.

"Що не вийшло сьогодні? Нічого не вийшло. Сьогодні було зроблено дуже багато помилок. Стільки помилок ми не робили дуже давно, та й взагалі я не пригадаю, коли ми пропускали по п'ять голів", - зізнався він.

"Нам дістався кваліфікований суперник з тих, хто міг. Але все одно, така кількість браку ... Природно, ми розберемося, зробимо правильні висновки і будемо рухатися далі. Завтра наступна гра. Серія до чотирьох перемог, тому ми постараємося зробити правильні висновки до завтрашнього матчу", - вважає він.

На думку Куликова, позначитися на психологічному стані колективу може будь-яка гра, і в плей-офф, і не в плей-офф, але чим швидше зараз команда вийде з цього стану, тим краще.

"22 хвилини штрафу - не просто забагато, а занадто. Тим більше для ігор плей-офф. Тут таке неприпустимо. Винна вся команда, зіграла нижче того рівня, який ми чекали. Не можна сказати, що програв хтось один, програли ми всі", - наголосив фахівець.

Коментарі ()