Головне

Загородній обіцяє, що наступні кола першості ПХЛ будуть цікавішими

13.10.2011 14:34 713 0

Чемпіонат України з хокею лише бере старт у новому форматчі Професійної хокейної ліги, тому слід чекати, що команди додаватимуть протягом сезону.

Таку думку висловив генеральний директор Професійної хокейної Ліги Юрій Загородній.

"У другому-третьому колі чемпіонату України з хокею уболівальники побачать цікаву боротьбу", - почав він.

"Думаю, що "Леви" і "Харківські акули" також проводитимуть роботу щодо посилення складу досвідченими гравцями. Друге-третє коло має розставити все на свої місця", - підкреслив Загородній.

Генеральний директор Професійної хокейної Ліги відзначив, що ігри першого кола чемпіонату вказали на всі помилки, які допустили клуби, підписавши контракти з гравцями з невисоким рівнем майстерності.

"Більшість клубів вирішили підсилити гру за рахунок кількості хокеїстів, а не за рахунок рівня їхньої майстерності. Якщо пригадати матчі чемпіонату, то можна відзначити, що у грі таких клубів, як "Беркут", "Харківські акули", "Леви", "Компаньйон-Нафтогаз" немає стабільності", - вважає він.

За його словами, у хокеїстів та тренерів команд також залишилися в пам'яті матчі плей-офф минулого чемпіонату, переможцем якого вперше став "Донбас", а київський "Сокіл" посів друге місце.

"Пригадайте, як проходили матчі плей-офф в минулому сезоні. Спочатку "Сокіл" несподівано програв поєдинок "Компаньйону-Нафтогаз", потім у затятій боротьбі поступився чемпіонством "Донбасу", згадує функціонер.

На його думку, після цього деякі тренери команд вирішили, що також зможуть перемогти "Сокіл" у новому чемпіонаті, а в результаті "Харківські акули" і "Донбас-2" змінили тренерів ще на початку сезону, пише ukrinform.ua.

Коментарі ()