Головне

Ніколішин: Над пропозицією "Сокола" думав 10 хвилин

13.10.2011 13:42 817 0

Київський "Сокіл" виявився привабливим варіантом продовження виступів у хокеї для 38-річного Андрія Ніколішина, чемпіона світу і бронзового призера Олімпійських ігор у складі збірної Росії.

"Тут грає відомий всім Констянтин Касянчук. Сашко Годинюк очолює команду, а Діма Христич - голова наглядової ради ПХЛ. Бачите, все не так просто", - каже він.

"Спочатку мені зателефонував Костя, потім Сашко. Вони запропонували мені пограти за "Сокіл". Я їм допомагаю, а вони мені. Так цей варіант і виник", - повідомив Ніколішин.

Хокеїст відмовився говорити який термін його контракту з командою, зазначивши, що якщо надійде запрошення від клубів КХЛ, то обов'язково розгляне його.

"Скільки обдумував пропозицію "Сокола"? Не довго. Хвилин 10. Ми згадали минуле і вдарили по руках", - розповів він.

"Я вже доросла людина і рішення приймаю самотужки. У мене троє дітей. Вони залишилися у Москві. Вони вже дорослі, їм 17, 15 і 9 років. У них своє життя, друзі, школа. Не варто їх зривати з місця. А годувати сім'ю треба і я ще не реалізував себе у хокеї", - додав росіянин.

"Я сюди приїхав з великим задоволенням і зовсім про це не шкодую. Свій виступ у ПХЛ я розглядаю як етап підготовки до потрапляння у збірну Росії, як продовження своєї кар'єри", - зізнався він.

Ніколигин сказав, що йому важко щось сказати про чемпіонат, який проводиться уперше і в якому грає вісім команд.

"Висновки зробимо навесні. Головне, що після довгої перерви в Україні з'явилися хокейні клуби та люди, які зацікавлені вкладати гроші у цей вид спорту, популяризувати його", - розмірковує він.

"Завжди є до чого прагнути. Команда виграє, значить ми на правильному шляху. Ми будемо покращувати видовищність. Потрібно більше забивати і менше пропускати", - цитує Ніколішина gazeta.ua.

Коментарі ()