Головне

Царегородцев: Увесь стадіон кричав: "Українська курва"

05.09.2011 13:45 115 0

Воротар "Донбасу" Євгеній Царегородцев вважає невиправданим прийняте ВХЛ рішення дискваліфікувати його на три матчі, плюс три додаткових гри з накладенням грошового штрафу за поведінку в контрольному матчі із словацькою "Нітрою".

"Продовжую вважати, що словацький хокеїст в тому епізоді зіграв неправильно, - заявив голкіпер в інтерв'ю Hot Ice. - Потрібно було в той момент знаходитися на стадіоні, щоб зрозуміти усю ситуацію. Люди, які вирішили мене покарати, сидять в офісі і дивляться запис. Якби вони почули, як увесь стадіон кричить: "Українська курва"!, - то свою думку змінили б.

Я не хохол, але мені стало неприємно. Тому я повністю з вердиктом не згоден.

Що стало причиною бійки? Його спровокувала поведінка місцевого судді, який на той час чотири рази залишив "Донбас" грати три на п'ять, не кажучи вже про звичайну меншість. Насправді, нічого я йому не апелював, як зараз пишуть. Я просто поцікавився, чому так, адже йде товариська гра, а ми по 10-12 хвилин за період граємо учотирьох або утрьох. На що він мені відповів буквально наступне: "Якщо захочу, ви зараз ще на чотири хвилини залишитеся в меншості". Це ж хіба діло",- цитує воротаря championat.com.

Коментарі ()