Головне

Воротар "Донбасу" дискваліфікований на три матчі

01.09.2011 18:08 233 0

Спортивно-дисциплінарний комітет ВХЛ ухвалив "дискваліфікувати воротаря Донбасу Євгенія Царегородцева на 3 обов'язкових та 3 додаткових матчі, а також застосувати до нього грошові штрафні санкції через інцидент, що стався 9 серпня 2011 під час товариського матчу між клубами "Нітра" (Словаччина) і "Донбас" (Донецьк, Україна).

Про це повідомляє офіційний сайи ВХЛ.

Прийняту до голкіперу міру покарання прокоментував голова комітету Геннадій Величкін.

"Провиною всьому кричущий інцидент за участю голкіпера "Донбасу" Євгенія Царегородцева. Воротар піддався емоціям і проявив верх непрофесіоналізму. Він не тільки затіяв бійку, але і постійно апелював до арбітрів, провокував суперника і показував образливі жести глядачам. Така поведінка хокеїста вкрай негативно позначається не тільки на іміджі клубу, а й Ліги", - сказав він.

"Удвічі неприємно, що цей випадок стався з командою, яка тільки-тільки вступила у ВХЛ. І щоб уникнути повторення подібних випадків, ми зобов'язані припиняти їх на корені. Зізнатися, деякі члени СДК і зовсім ратували за якомога суворіше покарання Царегородцева, проте шляхом дискусії та голосування ми одностайно прийняли рішення, яке і знайшло відображення в протоколі. Сподіваюся, наш вердикт стане хорошим уроком голкіперові "Донбасу" і застереженням для інших хокеїстів", - сказав Величкін.

Коментарі ()