Головне

Президент "Харківських Акул" розповів про селекцію команди та план її спарингів

12.08.2011 09:53 483 0

"Харківські Акули" мають намір повністю заповнити заявочний лист на участь у національному чемпіонаті країни (за Регламентом ПХЛ - 32 хокеїста, включаючи 7 легіонерів).

Про це сайту "Українська Хокейна Агенція" заявив президент харківської команди Валерій Середенко.

"На початку місяця в нашому тренінг-кемпо перебувало понад 45 виконавців, але на основі селекційної "вибірки" на сьогодні в обоймі тренерського штабу продовжує підготовку 27 хокеїстів (23 польових гравці та чотири воротарі)", - почав він.

"Кістяк команди складуть гравці з ХК "Харків", серед яких є і Павло Большаков, притягувався канадцем Дейвом Люісом в національну збірну Україну на етап Єврочелленджу. Є кілька виконавців з "Донбасу" і сумських "Воронів", а також нападник з університетської ліги США (вихованець харківської школи хокею Роман Кривда)", - повідомив він.

Скільки буде в команді легіонерів Середенку поки важко сказати.

"Ми ще не до кінця укомплектувати, тому остаточний варіант складу не готовий назвати. Зараз з нами працює група російських гравців з іжевської "Іжсталі", новочебоксарского "Сокола", а також п'ять легіонерів з Білорусі, яких ми запросили на перегляд", - розповів він.

У "акул" є домовленість про проведення двох товариських зустрічей з російськими сусідами з "Бєлгорода" (27-28 серпня, в гостях). Крім того, вони виступлять в харківському Кубку Губернатора (8 - 10 вересня), в якому погодилися взяти участь київські "Беркут", "Сокіл" і донецький "Донбас".

Коментарі ()