Головне

Батько та син Васильєви залишили "Сокіл"

10.07.2011 14:26 573 0

Київський "Сокіл" залишили захисник Микита Васильєв та його батько Олександр Васильєв, котрий працював тренером воротарів.

Про причини свого відходу вони розповіли "Українській хокейній агенції".

"У молодому віці хокеїстам як ніколи потрібна ігрова практика, а також можливість рости в майстерності", - говорить Микита Васильєв.

"У зв'язку з цим прийняв рішення піти з "Сокола". Зараз веду переговори з клубами ВХЛ Росії, причому так, що грати, а не гріти лавку, як це було більшу частину минулого сезону в "Соколі", - наголосив він.

Васильєв-молодший розповів, що наприкінці минулого сезону ним цікавився "Донбас", але після закінчення чемпіонату України на зв'язок донеччани не виходили.

"Коли "Сокіл" розрахується по зарплаті? Якби ж я знав. Коли ходив на співбесіду, мені сказали, що з боргами розрахуються, а от коли коли...", - каже хокеїст.

"Мене дивує той факт, що з "Сокола" ніхто не зволив зателефонувати і спромігся повідомити про завершення нашої співпраці", - говорить Олександр Васильєв.

"З преси довідався, що команду довірили тренувати Годинюк і Бобровникову, а про себе доводилося гадати, залишаюся в команді чи ні. Дивно, могли б запросити на зустріч, так би мовити, потиснути руки на прощання", - розчаровано зазначив він.

"Шкода, що я та й той же Степанищев, запізно дізналися про зміни в "Соколі". Нове місце роботи непросто знайти в липні. Зараз не хочу розкривати всіх карт, але розраховую попрацювати в хокеї, правда, не в Україні", - цитує Васильєва-тренера hockey.org.ua.

Коментарі ()