Головне

Віце-президент "Сокола": Клуб провів розрахунок із хокеїстами та працівниками клубу

20.01.2011 19:01 549 0
Віце-президент "Сокола": Клуб провів розрахунок із хокеїстами та працівниками клубу

У київського "Сокола"зараз немає проблем із заборгованістю перед гравцями та працівниками клубу.

Про це йдеться у заяві, розміщеній на офіційному сайті клубу, діяльність якого була призупинена нібито через борги перед працівниками сайту.

Пропонуємо вашій увазі текст цієї заяви:

"Для засобів масової інформації
Офіційне звернення до любителів хокею

18.01.11. на офіційному сайті ХК "Сокіл Київ" було опубліковано відкритий лист гравців і тренерів команди до керівництва країни. З огляду на дану обставину, керівництво клубу заявляє наступне.

По-перше, - оригінал даного звернення був відправлений у зазначені інстанції ще в жовтні 2010 року.

По-друге, люди, які підписали цей лист, не приймали рішення і нікому не давали доручення розміщувати його на сайті, оскільки ще в листопаді 2010 року отримали відповіді від уповноважених осіб.

По-третє, напередодні розміщення листи клуб проводив розрахунок з хокеїстами і іншими працівниками клубу.

Все це дає підстави вважати, що розміщення даного листа колишнім прес-аташе клубу вироблене виключно за своєю власною ініціативою, переслідує мети, далекі від проблем, порушених у листі, і не тільки не "сприяє виправленню ситуації на благо вітчизняного хокею", не піднімає "пригнічений психологічний стан хокеїстів", а навпаки створює черговий виток конфронтації і напруженості навколо хокейної команди "Сокіл".

Що стосується офіційного сайту, то за рішенням керівництва клубу його робота була призупинена для виключення подальших провакацій і буде відновлена найближчим часом.
Перший Віце-президент
ХК "Сокіл Київ"
Корабльов С.В."

Коментарі ()