Головне

Хокеїсти "Сокола" пожалілися Януковичу й Азарову на Таруту

19.01.2011 14:52 780 0

Хокеїсти київського "Сокола" написали відкритий лист президенту України Віктору Януковичу, прем'єр-міністру Миколі Азарову та президенту ФХУ Анатолію Брезвіну.

У листі, направленому керівництву країни, йдеться про ті проблеми, з якими наразі зіткнувся київський клуб, пише ТСН з посиланням на офіційний сайт клубу.

"Сьогодні найкращий клуб країни переживає важкий період у плані фінансової спроможності. У команди немає власної арени, а власник "Сокола" в особі відомого олігарха Сергія Тарути не справляється з обов'язками щодо виконання контрактних договорів з хокеїстами", - йдеться у листі.

"Гравці, що принесли славу державі на Олімпіаді у Солт-Лейк-Сіті, по декілька місяців не отримують зарплату, а багато хто з хокеїстів перебуває у борговій ямі", - додається.

"Просимо Вас не залишати базовий клуб збірної України наодинці зі своїми бідами та посприяти виправленню ситуації на благо вітчизняного хокею. В іншому випадку, кінцівка сезону-2010/11 опиниться під загрозою зриву та міжнародного скандалу", - написали хокеїсти.

"Доводиться констатувати, що зараз ХК "Сокіл" перебуває на межі розвалу, а ми, гравці й обслуговуючий персонал команди, перебуваємо у відчаї через те, що не можемо отримати законно зароблені потом і кров'ю гроші", - підсумували хокеїсти.

Коментарі ()