Головне

Понікаровський: "Монреаль" не виграє Кубок Стенлі

14.05.2010 19:35 297 0
"Монреаль" не виграє Кубок Стенлі.

Про це заявив нападник "Піттсбурга" Олексій Понікаровський, клуб якого поступився в серії плей-офф саме "Монреалю".

"Ми їх переробили і перекидали, але команди такого типу, як нинішній "Монреаль", просто чекають помилку і намагаються втілити її в гол. Наші промахи оберталися голами у наші ворота. Нам було важливо виграти шостий матч у Монреалі, але не пощастило", - наводить слова хокеїста CЭ.

"Монреаль" виліз за рахунок воротаря Галака. Дві серії він відстояв на "відмінно". Більшість своїх надій монреальці покладають саме на нього", - впевнений український гравець.

На його думку, хокеїсти "Канадієнс" весь час чекають момент для контратаки.

"На рожен не лізуть, знаючи про здібності наших форвардів. Чекають, коли воротар відіб'є шайбу - і втрьох біжать уперед. Ми дивилися відео, розбирали їх гру на зборах. Не допомогло, що важко пояснити. Я дуже засмучений. Не використовували хороший шанс пройти далі з цією командою, поборотися за Кубок Стенлі. Прикро", - додав він.

"Думаю, "Монреалю" не виграти Кубок Стенлі. Так, вони грали акуратно, стримали натиск "Вашингтона" і "Піттсбурга", але в лізі є сильніші команди. Моя точка зору - ми мали їх обігравати", - цитує Понікаровського видання.

Коментарі ()